Blog | GRAEF márkabolt

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Blog

KARÁCSONYI 30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA, 1-2 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁS, SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG

30 napos visszavásárlási garancia

Ha nálunk vásárol, nem kell attól tartania, hogy szeretteinek a nem megfelelő ajádékot választja karácsonyra! Ha nem tetszik a megajándékozottnak a nálunk vásárolt készülék,  a törvényileg előírt 14 nap helyett 30 napon belül kérdés nélkül visszavásároljuk. Az ajánlat minden 2018. december 06 - 2018. december 21 között vásárolt készülélre vonatkozik, de nem vonatkozik tartozék, alkatrész illetve kiegészítő jellegű termékekre.

50 éves az első Graef elektromos szeletelő

Ünnepeljen velünk, fantasztikus jubileumi ajánlatokkal várjuk november 12-18 között!

Éppen 50 éve, hogy a Graef vállalat első fém elektromos szeletelője bemutatásával forradalmasította a szeletelőgépeket. 1968-ban a Graef mérnökei megalkották a Graef első fém elektromos szeletelőgépét szabadalmaztatott közvetlen meghajtással. Ezzel és a csigahajtású motorral forradalmasították a szeletelőgéppiacot!

11 hiba, amit szinte mindenki elkövet kenyérpirító vásárlásakor

1. hiba: Olyan kenyérpirítót vásárolnak, amelybe nem férnek bele vastagabb szeletek

Graef TO80 kenyérpirító fűtőszálak

Ha csak toast kenyeret szeretne pirítani, akkor semmi probléma; azonban a legtöbb esetben az emberek más típusú kenyereket is szeretnének pirítós formájában elfogyasztani. Ilyenkor érdemes olyan kenyérpirítót választani, amelybe nem csak a vékony toast kenyér fér bele, tehát egy toast kenyér vastagságánál lényegesen nagyobb a hely a két fűtőszál között. Sőt, ha a vastagabb szeleteket preferálja, akkor ezt is érdemes szem előtt tartani. Sok pirítónál ugyanis kispórolják ezt a teret, így a gyanútlan vásárló hoppon marad és kénytelen vékonyabbra vágni a kenyérszeleteket

1. feladat: átgondolni, milyen vastag szeleteket szeretne pirítani, majd ahhoz megfelelő pirítót választani

Készítsen egy kis kreativitással isteni reggelit egyszerű alapanyagokból!

Nem tudom, Ön hogy vagy vele, de én folyamatosan rohanok valahova, mindig van valamilyen elintéznivaló és sosincs időm semmire. Főzni még annyi se. :) Persze enni azt kell, és jó lenne, ha az étel egészséges lenne; eleget mérgezzük magukat enélkül is. Tehát szempont, hogy gyorsan kész legyen, de ugyanakkor ne legyen unalmas az étel... túl sok elvárás? 

Dehogyis! Van egy unalmasnak hangzó alapanyag, amelyet elképesztő változatossággal lehet kombinálni mindenféle finomsággal. Ez pedig nem más, mint a pirítós, ami nagyon jól jön akkor, ha semmi kedvünk főzőcskézni. Már önmagában is finom és ropogós, de extra feltétekkel megbolondítva még ígycsiklandozóbb! 

Szerintünk tehát ezek a legjobb pirítós receptek!

7 apró trükk, hogy a kávéja még finomabb legyen!

 

 

1. trükk: Tárolja megfelelően!

Miután kibontotta az általában 1 kilós, vagy 250 grammos szemes kávé zacskóját, normál esetben (és ha szeretne életben maradni), nem issza meg egyszerre az egészet és vendégeknek sem főzi le az egész zacskó kávét. A kávé a felbontást követően szinte azonnal elkezd veszíteni az aromájából, ezért fontos, hogy légmentesen tárolja, pl. egy jól zárható dobozban vagy a daráló (szintén légmentesen zárható) kávébab tartályában. Hűtőszekrénybe semmiképpen ne tegye be, mert pont az ellenkező hatást éri el. Persze ha a legfrissebb kávét szeretné inni később is, használjon kávékapszulát vagy POD-ot (kávépárnát), melyek jóval drágábbak a szemes kávénál, de közvetlenül a darálás után légmentesen lezárták őket (erről akkor bizonyosodhat meg, ha a kávépárnák egyenként be vannak csomagolva, mert önmagában a kávépára nincs légmentesen lezárva).

2. trükk: Tartsa melegen!

A kávébabbal ellentétben a már lefőzött kávé nem veszít az aromájából, ezért akár pár óra múlva is nyugodtan megihatja a korábban lefőzött kávét, az ízélmény olyan lesz, mintha frissen készítette volna el az élénkítő csemegét. Viszont arra ügyeljen, hogy a kávé hidegen nem túl finom, ezért jobb, ha termoszba önti addig, amíg újra eljön a kávéidő.

Oldalak