GRAEF WA 85 GOFRISÜTŐ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef WA85 gofrisütő

A GRAEF kínálatában két kiváló minőségű gofri sütő található, melyek mindössze a megjelenésükben különböznek: míg WA 85 burkolata matt, addig a WA 80 felülete fényes.

A matt burkolatú GRAEF WA 85-ös gofrisütővel rendkívül egyszerű elkészíteni a gofrit és egy szempillantás alatt el is fogy!

A gofri mindig is kedvelt nyalánkság volt fiatalok és idősek körében is. Bármilyen alkalomra ideális: a délutáni kávézáshoz a barátokkal, vagy akár a gyerekek születésnapi partijára is. Ezért fejlesztette ki a GRAEF a WA 85-ös gofrisütőt - Ön is megtapasztalhatja a tökéletes gofri élvezetét.

Nem számít, milyen ízű gofrit szeretne, a WA 85 gofrisütővel elképesztően könnyen készítheti el szív alakú és egyedülálló GRAEF szerkezetű gofriját (Ø kb. 20 cm). 

 

Könnyű tisztítás, tapadásgátló bevonat

A gofrisütő megemelt szélei bent tartják a készülékben a zsírt. Emellett a tapadásgátló bevonat és a rozsdamentes acél kialakítás is hozzájárul ahhoz, hogy rendkívül egyszerűen lehessen tisztítani a gorfisütőt. 

Az egészséges gofri receptje

Az egészséges és zsírszegény gofriért a gofrisütő tapadásmentes bevonatú. Ennek köszönhetően nem kell minden használat előtt bekenni a gofrisütőt olajjal, hiszen enélkül sem tapad rá a tészta a készülékre.

 

A klasszikus időtlen dizájn a legújabb technológiákkal és magas minőségű anyagokkal (rozsdamentes acél) kombinálva. Ha sütésről van szó, a GRAEF WA 85 gofrisütő nélkülözhetetlen asszisztenssé válik a konyhában.

GRAEF WA 85 GOFRISÜTŐ

WA 85
Listaár:34 750 Ft
Ár:32 600 Ft
Szállítási díjak Próbálja ki otthonában!
Garancia: 
Nem rendelhető
Méretek:
270 × 205 × 84 mm
A készülék súlya:
2.6 kg

Doboz tartalma

Gofrisütő készülék
Anyaghasználat:
Magas fényű, polírozott rozsdamentes acélház, tapadásmentes sütőfelület
Teljesítmény:
850 W

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Sütőforma:
Szív
Átmérő:
200 mm
Fokozatok száma:
6
Jelzés a sütés végén:
Fény és hangjelzés
Kábel visszacsévélő:
Van

További termékelőnyök és tulajdonságok