GRAEF TO 62 KENYÉRPIRÍTÓ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef TO62 kenyérpirító

Kezdje a napot egy friss pirítóssal!

 

Bármilyen kenyér pirítható vele

A kompakt GRAEF TO62 kenyérpirítóval a kenyér egy pillanat alatt ropogósra pirul, legyen szó toast kenyérről vagy nagyobb kenyérszeletekről.

Egyenletesen aranybarna pirítós

A GRAEF TO 62 kenyérpirítóba két kenyérszeletet tud egyszerre betenni, melyeknek mérete max. 110 mm-es lehet. A pontos szenzor technológiának köszönhetően akár vastag, akár vékony szeleteket tesz a pirítóba, az eszköz egyenetesen aranybarnára pirítja azokat, így Ön a tökéletes kenyérszeleteket fogyaszthatja el. Hála a tökéletes pirítási végeredménynak, nem kell aggódnia amiatt, hogy a kenyér elég vagy nem sül át eléggé.

Leállítás

A kenyérpirítón található "Stop" gombbal a pirítás bármikor leállítható. Így ha Ön úgy látja, hogy a kenyérszelet idő előtt megpirult, a folyamatot bármikor meg tudja szakítani.

Kiolvasztás funkció

Nyugodtan lefagyaszthatja a kenyeret, ha túl sokat vásárolt vagy egyszerűen csak később szeretné elfogyasztani. A lefagyasztott kenyeret ezzel a pirítóval reggel néhány perc alatt felolvaszthatja, és már készülhet is a reggeli. A felolvasztás funkció nem pirítja meg a kenyeret. A kenyér olyan lesz, mint amit most vett melegen a pékségben, amit persze a kiolvasztást követően kedve szerint meg is piríthat. 

Biztonsági kikapcsolás

Ha a kenyérszeleletek véletlenül beszorulnának, a kenyérpirító automatikusan kikapcsol.

Szelet-kiemelő funkció

A szelet-kiemelő funkció segítségével Önnek nem kell hozzáérnie a forró részekhez és még a kisebb kenyérszeletek kivétele sem fog gondot okozni.

Pirítási szint

A pirítás szintjét egy tekerőgombbal lehet állítani. 6 fokozat közül tud választani, melyekkel precízen be tudja állítani az Önnek megfelelő pirítási szintet. Ha Ön úgy tapasztalja, hogy pl. a 2-es fokozat túl gyenge, a hármas viszont túl erős, a kettő közötti pozícióba is állíthatja a tekerőgombot, még precízebb eredményt elérve vele.

Morzsatálca

A kenyérpirítóban lévő és abban tökéletesen "elrejtőző" morzsatálca könnyedén, egy gombnyomással kivehető és így könnyedén tisztítható. 

Kenyérszelet központosítás

A pirító a kenyérszeleteket automatikusan középre igazítja, így a kenyér két oldala a fűtőszálaktól ugyanolyan távolságra helyezkedik el, és ennek köszönhetően ugyanolyan mértékben pirul meg. 

Kábelfeltekerés

Ha zavarja a mindig útban lévő kábelrengeteg, viszont hosszú kábellel rendelkező pirítót szeretne, akkor válassza a TO 62 kenyérpirítót, melynek kábelét fel lehet tekerni és a készülék aljában elhelyezni, így pontosan akkora hosszúságúra tudja állítani, amekkorára szüksége van. Akkor is könnyedén elrejthető a kábel, ha elpakolja a kenyérpirítót. Az extra hosszú kábel segít, hogy a készüléket a konyha bármely területén tudja használni, hiszen a kábel biztosan elér a konnektorig.

Hőszigetelt műanyag ház

A hőszigetelt háznak köszönhetően nem égeti meg magát, ha véletlenül hozzáér a pirítóhoz, illetve a gyermekét sem kell féltenie attól, hogy a pirítóhoz hozzáérve égési sérüléseket szenved. 

Kenyér melegen tartó rács

A kenyérpirító tetején elhelyezhető kenyér melegen tartó rácson tárolva a kenyér hosszabb ideig megtartja melegségét, így az első szelet elfogyasztása után is friss és finom meleg pirítóst tud fogyasztani.

 

Megegyező színvilág

A GRAEF TO 62 kenyérpirító tökéletes párja az MS 702 tejhabosító vagy a WK 402 vízforraló, hiszen színviláguk teljesen megegyezik.

GRAEF TO 62 KENYÉRPIRÍTÓ

TO 62
Ár:21 550 Ft
Sajnos megszűnt!
Szállítási díjak Próbálja ki otthonában!
Garancia: 
Nem rendelhető
Szín:
Méretek:
270 × 180 × 193 mm
Kábelhossz:
Extra
A készülék súlya:
1.5 kg

Doboz tartalma

Kenyérpirító
Anyaghasználat:
Hőszigetelt műanyag ház, rozsdamentes acél tálca
Teljesítmény:
1000 W
Külön melegíthető fakkok:
Igen, 2 külön melegíthető szekció
Kapacitás:
2 rövid sütőtér, egyszerre 2 szelet kenyér
Szelet kiemelő funkció:
Van
Kábel visszacsévélő:
Van
Morzsatálca:
Kivehető, rozsdamentes acél
Gombok:
Stop és kiolvasztás nyomógomb, fokozat állító tekerőgomb
Beépített védelem:
Biztonsági kikapcsolás a szeletek beragadásakor
Soft-lift:
Igen, az elkészült szeletek finoman emelkednek ki
Maximális szeletméret: 
Egyidejűleg 2 darab, maximum 30 x 136 x 130 mm méretű kenyérszelet

További termékelőnyök és tulajdonságok