GRAEF TO 90 KENYÉRPIRÍTÓ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef TO90 kenyérpirító

Kezdje a napot egy friss pirítóssal!

 

Bármilyen kenyér pirítható vele

A kompakt GRAEF TO90 hosszú kenyérpirítóval a kenyér egy pillanat alatt ropogósra pirul, legyen szó toast kenyérről vagy nagyobb kenyérszeletekről. Hosszú kialakításána köszönhetően akár egy teljes kenyérszeletet, vagy egy teljes félbevágott kiflit is megpiríthat vele.

Egyenletesen aranybarna pirítós

A GRAEF TO 90 kenyérpirítóba két kenyérszeletet tud egyszerre betenni, melyeknek mérete max. 110 mm-es lehet (vagy egy hosszút, melynek mérete: 220 mm). A pontos szenzor technológiának köszönhetően akár vastag, akár vékony szeleteket tesz a pirítóba, az eszköz egyenetesen aranybarnára pirítja azokat, így Ön a tökéletes kenyérszeleteket fogyaszthatja el. Hála a tökéletes pirítási végeredménynak, nem kell aggódnia amiatt, hogy a kenyér elég vagy nem sül át eléggé.

Leállítás

A kenyérpirítón található "Stop" gombbal a pirítás bármikor leállítható. Így ha Ön úgy látja, hogy a kenyérszelet idő előtt megpirult, a folyamatot bármikor meg tudja szakítani.

Kiolvasztás funkció

Nyugodtan lefagyaszthatja a kenyeret, ha túl sokat vásárolt vagy egyszerűen csak később szeretné elfogyasztani. A lefagyasztott kenyeret ezzel a pirítóval reggel néhány perc alatt felolvaszthatja, és már készülhet is a reggeli. A felolvasztás funkció nem pirítja meg a kenyeret. A kenyér olyan lesz, mint amit most vett melegen a pékségben, amit persze a kiolvasztást követően kedve szerint meg is piríthat. 

Biztonsági kikapcsolás

Ha a kenyérszeletek véletlenül beszorulnának, a kenyérpirító automatikusan kikapcsol.

Szelet- és extra szelet-kiemelő funkció

A szelet-kiemelő funkció segítségével Önnek nem kell hozzáérnie a forró részekhez és még a kisebb kenyérszeletek kivétele sem fog gondot okozni. Az extra szeletkiemelő funkcióval pedig még magasabbra lehet emelni a kenyérszeleteket.

Precíz pirítási szint

A pirítás szintjét egy tekerőgombbal lehet állítani. 6 fokozat közül tud választani, melyekkel precízen be tudja állítani az Önnek megfelelő pirítási szintet. Ha Ön úgy tapasztalja, hogy pl. a 2-es fokozat túl gyenge, a hármas viszont túl erős, a kettő közötti pozícióba is állíthatja a tekerőgombot, még precízebb eredményt elérve vele.

Morzsatálca

A kenyérpirítóban lévő és abban tökéletesen "elrejtőző" morzsatálca könnyedén, egy gombnyomással kivehető és így könnyedén tisztítható. 

Kenyérszelet központosítás

A pirító a kenyérszeleteket automatikusan középre igazítja, így a kenyér két oldala a fűtőszálaktól ugyanolyan távolságra helyezkedik el, és ennek köszönhetően ugyanolyan mértékben pirul meg. 

Kábelfeltekerés

Ha zavarja a mindig útban lévő kábelrengeteg, viszont hosszú kábellel rendelkező pirítót szeretne, akkor válassza a TO 90 kenyérpirítót, melynek kábelét fel lehet tekerni és a készülék aljában elhelyezni, így pontosan akkora hosszúságúra tudja állítani, amekkorára szüksége van. Akkor is könnyedén elrejthető a kábel, ha elpakolja a kenyérpirítót. Az extra hosszú kábel segít, hogy a készüléket a konyha bármely területén tudja használni, hiszen a kábel biztosan elér a konnektorig.

Hőszigetelt fém ház

A hőszigetelt rozsdamentes acél (matt ezüst lakkozott) háznak köszönhetően nem égeti meg magát, ha véletlenül hozzáér a pirítóhoz, illetve a gyermekét sem kell féltenie attól, hogy a pirítóhoz hozzáérve égési sérüléseket szenved. 

Kenyér melegen tartó rács

A kenyérpirító tetején elhelyezhető kenyér melegen tartó rácson tárolva a kenyér hosszabb ideig megtartja melegségét, így az első szelet elfogyasztása után is friss és finom meleg pirítóst tud fogyasztani.

GRAEF TO 90 KENYÉRPIRÍTÓ

TO 90
Garancia: 
Sajnos megszűnt!
Szín:
Méretek:
380 × 115 × 180 mm
Kábelhossz:
Extra
A készülék súlya:
3.001 kg

Doboz tartalma

Kenyérpirító, zsemletartó
Anyaghasználat:
Hőszigetelt alumínium ház ezüst lakkozással, rozsdamentes acél tálca
Teljesítmény:
880 W

Ez a termék megszűnt, helyette az alábbi, nagyon hasonló új terméket ajánljuk:

Kapacitás:
1 hosszú sütőtér, egyszerre 2 szelet kenyér
Szelet kiemelő funkció:
Van
Kábel visszacsévélő:
Van
Morzsatálca:
Kivehető, rozsdamentes acél
Gombok:
Stop és kiolvasztás nyomógomb, fokozat állító tekerőgomb
Beépített védelem:
Biztonsági kikapcsolás a szeletek beragadásakor
Soft-lift:
Igen, az elkészült szeletek finoman emelkednek ki
Maximális szeletméret: 
Egyidejűleg 2 darab, maximum 36 x 130 x 110 mm méretű kenyérszelet

További termékelőnyök és tulajdonságok