GRAEF WK 61 VÍZFORRALÓ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef WK61 vízforraló

A GRAEF WK 61-es vízforraló egyesíti a klasszikus és időtálló külső megjelenést a belső legújabb technológiával. A rozsdamentes acél vízforraló vizuális megjelenését a lenyűgőző fehér akril felület adja, mely minden konyhában igazi látványosságnak számít.

 

Nagyobb családok számára is használható

A GRAEF WK 61 vízforraló nagy tartályával igen sok vizet lehet hihetetlenül gyorsan felforralni, így népes család vagy nagy társaság számára is ideális megoldást jelent. Hosszabb utazás során is nyugodtan magunkkal lehet vinni, hogy mindig gyorsan, másodpercek alatt tudjunk felforralni akár 1,5 liter (kb. 12 csésze) vizet.

Rozsdamentes acél

A vízforraló belseje teljesen rozsdamentes acélból áll, valamint a benne található kivehető vízkőszűrő is rozsdamentes acélból van. 

Automatikus kikapcsolás

Az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően a készülék a víz felforrása után leáll. Sőt, ha egyszerűen csak felemeli, mert nem szeretné teljesen felforralni a vizet, akkor is automatikusan leáll a készülék. Mindezt persze az egyszerű ki-bekapcsoló segítségével is elérheti. 

Méricskélés nélkül

A vízforraló belsejében több vonal is jelzi a víz mennyiségét, mely segít Önnek abban, hogy bármilyen mérőedény használata nélkül, pontosan be tudja határolni a szükéges vízmennyiséget. 

Kivehető és mosható fém szűrő

Bár a vízforrló fém szűrője felfogja a vízkövet és nem engedi, hogy az a csészébe kerüljön, a szűrő mégis könnyedén eltávolítható, és ha szükségesnek találja, el tudja azt öblíteni vagy mosni. 

A víz nem tud "megszökni"

Sok vízforralónál előfordul, hogy a víz a nem megfelelő helyen folyik ki a készülékből, mert a vízforraló fedele nem zár rendesen. A GRAEF WK 61 vízforralót a benne lévő vízzel együtt akár fejtetőre is állíthatja, a víz akkor sem fog kifolyni ott, ahol betöltötte azt. Kizárólag a neki kialakított kiöntőnyíláson át tud a víz távozni a vízforralóból, így Ön még véletlenül sem tudja megégetni magát.

Dupla falú kialakítás

A dupla falú kialakítás lehetővé teszi, hogy a vízforraló hosszú ideig bent tartsa a meleget, így egy hosszabb baráti beszélgetés során is folyamatosan forró vizet tud szolgáltatni. Emellett a vízforraló fala nehezebben melegszik át, így nem égeti le a kezét, ha hozzáér. 

Könnyű kezelés

A vízforralót rendkívül egyszerű használni. Egyetlen be-kikapcsoló gomb van rajta, illetve a készülék fedelén található egy nagy gomb a kinyitáshoz, melynek mérete pont ideális, így még akkor sem lehet eltéveszteni (rossz helyen megnyomni), ha éppen nagyon siet.

GRAEF WK 61 VÍZFORRALÓ

WK 61
Garancia: 
Nem rendelhető
Szín:
Méretek:
230 × 147 × 255 mm
A készülék súlya:
1.34 kg

Doboz tartalma

Vízforraló készülék, elektromos talp, kivehető vízkőszűrő
Anyaghasználat:
Belső fala rozsdamentes acél, külső fala akril
Teljesítmény:
2015 W
Automatikus kikapcsolás: 
Van
Kapacitás:
1.5 L
Vízszint jelző:
Van
Tetőnyitó gomb:
Van
Kivehető vízszűrő:
Van
Beépített védelem:
Felemeléskor kikapcsol
Talp:
Kábelfeltekerési lehetőséggel, 360 fokban elforgatható

További termékelőnyök és tulajdonságok