GRAEF WK 900 VÍZFORRALÓ

Üres

Összesen: 0 Ft

felvághat vele

Graef WK900 vízforraló

A GRAEF WK 900-as vízforraló egyesíti a klasszikus és időtálló külső megjelenést a belső legújabb technológiával. A teljesen rozsdamentes acél vízforraló minden konyhában igazi látványosságnak számít.

 

Nagyobb családok számára is használható

A GRAEF WK900 vízforraló nagy tartályával igen sok vizet lehet hihetetlenül gyorsan felforralni, így népes család vagy nagy társaság számára is ideális megoldást jelent. Hosszabb utazás során is nyugodtan magunkkal lehet vinni, hogy mindig gyorsan, másodpercek alatt tudjunk felforralni akár 1,25 liter (kb. 10 csésze) vizet.

Rozsdamentes acél

A vízforraló belseje teljesen rozsdamentes acél, és külsejét is matt, dupla falú rozsdamentes acél adja, valamint a benne található akár egy ujjal kivehető vízkőszűrő is rozsdamentes acélból van. 

Automatikus kikapcsolás

Az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően a készülék leáll, miután elérte a kívánt hőmérsékletet. Sőt, ha egyszerűen csak felemeli melegedés közben, akkor is automatikusan leáll a készülék. Mindezt persze az egyszerű kezelőgombok megnyomásásával is elérheti. Emellett a másik biztonsági megoldás az alacsony folyadékszint ellenőrző rendszer. 

Többféle hőméséklet beállítás

Pontosan tudja, milyen hőmérsékleten szeretné az italát inni? Nem szeretné, ha forrna, viszont fontos, hogy egy adott hőmérsékletre felmelegedjen? A GRAEF WK900 vízforralóval ez már nem jelenthet többé problémát! Készíthet 70°-os, 80°-os vizet pl. zöld vagy fehér teákhoz, készíthet "kávé vizet", mely +/- 93 fokos hőmérsékletet jelent (de kávé mellett ezt a hőmérsékletű vizet használhatja máshoz is, pl. oolong teákhoz), valamint készíthet "tea vizet" is, mely eléri a 100 fokos forráspontot, és tökéletesen illik többek között a fekete teákhoz.

Méricskélés nélkül

A vízforraló belsejében több vonal is jelzi a víz mennyiségét, mely segít Önnek abban, hogy bármilyen mérőedény használata nélkül, pontosan be tudja határolni a szükéges vízmennyiséget. 

Kivehető és mosható fém szűrő

Bár a vízforraló fém szűrője felfogja a vízkövet és nem engedi, hogy az a csészébe kerüljön, a szűrő mégis hihetetlenül könnyen eltávolítható, és ha szükségesnek találja, el tudja azt öblíteni vagy mosni. 

A víz nem tud "megszökni"

Sok vízforralónál előfordul, hogy a víz a nem megfelelő helyen folyik ki a készülékből, mert a vízforraló fedele nem zár rendesen. A GRAEF WK 900 vízforralót a benne lévő vízzel együtt akár fejtetőre is állíthatja, a víz akkor sem fog kifolyni ott, ahol betöltötte azt. Kizárólag a neki kialakított kiöntőnyíláson át tud a víz távozni a vízforralóból, így Ön még véletlenül sem tudja megégetni magát.

Dupla falú kialakítás

A dupla falú kialakítás lehetővé teszi, hogy a vízforraló hosszú ideig bent tartsa a meleget, így egy hosszabb baráti beszélgetés során is folyamatosan forró vizet tud szolgáltatni. Emellett a vízforraló fala nehezebben melegszik át, így nem égeti le a kezét, ha hozzáér. 

Könnyű kezelés

A vízforraló kezelése nagyon egyszerű. A különböző víz hőfokot egyértelmű gombok jelölik. A készülék nyelén található egy nagy gomb a kinyitáshoz, mely pontosan kézre áll.

GRAEF WK 900 VÍZFORRALÓ

WK 900
Garancia: 
Sajnos megszűnt!
Szín:
Méretek:
230 × 147 × 245 mm
A készülék súlya:
1.37 kg

Doboz tartalma

Vízforraló készülék, elektromos talp, kivehető vízkőszűrő
Anyaghasználat:
Belső és külső fala is rozsdamentes acél. Külső fala matt fényű
Teljesítmény:
2015 W
Automatikus kikapcsolás: 
Van
Kapacitás:
1.25 L
Vízszint jelző:
Van
Tetőnyitó gomb:
Van
Kivehető vízszűrő:
Van
Gyermekzár:
Van
Beépített védelem:
Alacsony vízszint és túlmelegedés elleni védelem, felemeléskor kikapcsol
Maradékhő kijelzés:
Van
Talp:
Kábelfeltekerési lehetőséggel, 360 fokban elforgatható

További termékelőnyök és tulajdonságok